top of page

FROKOST
Kl. 12:00-15:00

KALVEFILET 125,-

MED CHAMPIGNONSAUCE, KARTOFLER, GARNITURE OG GRØNT 

HAKKEBØF 125,-

MED BLØDE LØG, BEARNAISESAUCE, KARTOFLER, GARNITURE OG GRØNT 

GRILLET LAKS 125,-

MED CHAMPIGNONSAUCE, KARTOFLER, GARNITURE OG GRØNT 

KYLLINGEFILET 115,-

MED CHAMPIGNONSAUCE, KARTOFLER, GARNITURE OG GRØNT 

PARISERBØF 125,-

AF HAKKEBØF, PEBERROD, KAPERS, ÆGGEBLOMME OG SYLTET

KØDSTRIMLER 115,-

MARINEREDE KØDSTRIMLER MED CHAMPIGNON, LØG, PEBERFRUGT I TOMATFLØDESAUCE

SERVERES MED KARTOFLER, GARNITURE OG GRØNT

HUSETS BURGER 125,-

SERVERES MED POMMES FRITES OG CHILI MAYO 

PASTA 115,-

FETTUCINE PASTA MED KØDSTRIMLER, CHAMPIGNON, LØG OG PEBERFRUGT I TOMATFLØDESAUCEFORTID

STJERNESKUD 125,-

MED REJER OG ASPARGES, 1 STEGT FISK OG 1 DAMPET FISK 

NACHOS 115,-

MED KYLLING, SALSA, GUACAMOLE OG CREME FRAICHE

CLUBSANDWICH 115,-

MED KYLLING, BACON OG KARRYDRESSING

SERVERES MED BÅDEKARTOFLER OG MAYO DIP

2 RETTERS MENU

FORRET:INDBAGTE REJER 

HOVEDRET: KALVEFILET MED CHAMPIGNONSAUCE

​

149,-

bottom of page