
Bollinis Familierestaurant
Bollinis Familierestaurant
BEST FOOD FROM OUR CHEF
BEST FOOD FROM OUR CHEF
FORRETTER
FORRETTER
1. HVIDLØGSBRØD................. 45,-
Hvidløgsbrød med tomat, ost og lufttørret skinke
2. KLASSISK REJECOCKTAIL.. 79,-
Kaviar og citron
3. SNACKKURV................................... 75,-
Indbagte rejer, blæksprutteringe, chili cheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa
4. KÆMPEREJER I HVIDLØGSSAUCE 79,-
med brød og smør
5. RØGET LAKS............................... 95,-
med rejer, kaviar, asparges, dilddressing og brød
6. INDBAGTE REJER...................... 72,-
med hvidløgsdressing
7. TOMATSUPPE............................. 69,-
med brød og smør 8.HUMMERSUPPE.......................... 79,-
med brød og smør
9. NACHOS.......................................... 99,-
med kylling, salsa, guacamole og cremefraice
PASTARETTER
PASTARETTER
30. SPAGHETTI BOLOGONESE 119,-
Spaghetti med kødsauce
31. LASAGNE BOLOGNESE.......... 119,-
Lasagne med kødsovs (gratineret i ovn)
32. FETTUCINE LAKS... 129,-
med laks og kæmperejer i tomatflødesovs
33. SPAGHETTI CARBONARA.... 125,-
Spaghetti med bacon, æg og flødesovs
34. FETTUCIN PARMA......... 125,-
med lufttørret skinke, chili og hvidløg i tomatflødesovs
35. FETTUCINE BOLLINIS 129,-
med kødstrimler, løg, champignon og peberfrugt i tomatflødesovs
36. FETTUCINE GORGONZOLA.......................129,-
med kødstrimler og champignon i gorgonzolasovs
37. FETTUCINE KYLLING PESTO 129,-med kylling champignon, løg og pesto i tomatflødesauce
FISKERETTER
FISKERETTER
21. OVNBAGT LAKS.......... 179,-
med rejer, hvidløg, dagens garniture og tomatflødesovs
22. GRILLET LAKS ... 169,-
Dagens Garniture og Champignonsovs
23. KÆMPEREJER.... 165,-
Kæmperejer i tomat- og hvidløgsflødesovs med dagens garniture
24. HAVBARS................................ 205,-
Ovnbagt havbars med tomat, løg, kapers, citron, dagens garniture og hvidvinssovs
25. STJERNESKUD.......................... 155,-
med en stegt fisk, en dampet fisk, asparges, rejer og kaviar
26. FISKEFILET................................ 135,-
2 stk. fiskefilet med pommes frites, citron og remoulade
KØDRETTER
KØDRETTER
60. HAKKEBØF............... 145,-
med bløde løg og bearnaisesovs
61. KYLLINGEFILET....................... 145,
Kyllingefilet med Champignonsovs
62. LAMMEKOTELLETER........ 199,-
med pebersovs
64. KØDSTRIMLER.......... 149,-
Marinerede kødstrimler med champignon, løg og peberfrugt i tomatflødesovs
66. HUSETS BUGER....................... 145,-
med bacon, ost, pommes frites og salatmayonnaise
67. WIENERSCHNITZEL.............. 199,-
af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs
69. KALVEFILET.......... 195,-
Kalvefilet med gorgonzolasovs
70. RIBEYE STEAK.......................... 249,-
300 g. bøf med hvidløgssmør og bearnaisesovs
72. OKSEMØRBRAD...................... 239,-
med bearnaisesovs
75. GRILLMIX................................... 239,-
Oksemørbrad, kalvefilet og lammekotelet med bearnaisesovs
78. PLANKEBØF............................... 239,-
med oksemørbrad, bacon og bearnaisesovs
79. PLANKEBØF............................ 195,-
med kalvefilet og bearnaisesovs
80. PLANKEBØF........................... 195,-
med grillet laks og champignonsauce
JUNIORMENU
JUNIORMENU
110. KYLLINGEFILET.................. 69,-
med pommes frites og bearnaisesovs
111. FISKEFILET............................ 69,-
med pommes frites og remoulade
112. SPAGHETTI............................. 69,-
med kødsovs
113. HAKKEBØF............................. 69,-
med pommes frites og bearnaisesovs
114. KYLLINGENUGGETS.......... 69,-
med pommes frites og remoulade
BOLLINIS MENUER
BOLLINIS MENUER
MENU 1:
FORRET: Rejer i hvidløgssovs
HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 350 g. med dagens garniture og bearnaisesovs 299,-
MENU 2:
FORRET: Snackkurv bestående af indbagte rejer, blæksprutteringe, chilicheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa
HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 250 g. med hvidløgssmør, dagens garniture og champignonsovs 285,-
MENU 3:
FORRET: Røget laks med rejer, kaviar, asparges, rødløg, dilddressing og brød
HOVEDRET: Plankebøf af oksemørbrad med bacon, kartoffelmos og bearnaisesovs 299,-
MENU 4:
FORRET: Rejecocktail med kaviar og citron
HOVEDRET: Wienerschnitzel af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs 269,-
MENU 5:
FORRET: Kæmperejer i tomat- og hvidløgssovs
HOVEDRET: Oksemørbrad med lufttørret skinke, dagens garniture og gorgonzolasovs 299,-

RING OG BESTIL BORD PÃ…
RING OG BESTIL BORD PÃ…