top of page

BEST FOOD FROM OUR CHEF


FROKOST 12-15

KALVEFILET...................................... 105,-

med stegte kartofler og champignonsovs

PEBER HAKKBØF.............................. 89,-

med stegte kartofler og pebersovs

KYLLINGEFILET.............................. 89,-

med stegte kartofler og champignonsovs

GRILLET LAKS.................................. 99,-

med stegte kartofler og champignonsovs

FROKOST PASTA.............................. 89,-

med kødstrimler, champignon og tomatflødesovs

KØDSTRIMLER................................. 89,-

med stegte kartofler, champignon, paprika og tomatflødesovs

FISKEFILET......................................... 89,-

med pommes frites og remoulade

STJERNESKUD.................................. 105,-

med rejer, kaviar og asparges

NACHOS.............................................. 89,-

med kylling, ost, guacamole, creme fraiche, salsa og jalapeños

HUSETS BURGER............................ 89,-

med pommes frites og salatmayonnaise

CLUB SANDWICH........................... 89,-

med kylling, bacon og karrydressing

SPAGHETTI BOLOGONESE....... 79,-

med kødsovs

LASAGNE BOLOGNESE............... 79,-

med kødsovs

FORRETTER

1. BRUCHETTA AL POMODORO 39,-

Hvidløgsbrød med tomat, ost og parmaskinke

3. COCKTAIL DI GAMBERETTI.. 79,-

Rejecocktail med aviar og citron

4. SNACKKURV................................... 75,-

Indbagte rejer, blæksprutteringe, chili cheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa

5. CALAMARI AL ROMANA.......... 72,-

Blæksprutteringe med hvidløgsdressing

6. GAMBERETTI AL AGLIO.......... 79,-

Små rejer i tomat- og hvidløgssovs

8. GAMBERONI BELLA VITTA.... 79,-

Kæmperejer i tomat- og hvidløgssovs

10. CARPACCIO DE CARNE...................................................95,-

Marineret oksekød i tynde skiver med rucola og parmesanost

11. RØGET LAKS............................... 95,-

med rejer, kaviar, asparges, dilddressing og brød

12. INDBAGTE REJER...................... 72,-

med hvidløgsdressing

13. TOMATSUPPE............................. 69,-

med brød og smør

14. NACHOS......................................... 89,-

med kylling, ost, guacamole, creme fraiche, salsa og jalapeños

PASTARETTER

30.SPAGHETTI A LA BOLOGONESE.................................. 95,-

Spaghetti med kødsauce

31. LASAGNE BOLOGNESE.......... 95,-

Lasagne med kødsovs (gratineret i ovn)

32. FETTUCINE AL SALMONE... 115,-

med laks og kæmperejer i tomatflødesovs

33. SPAGHETTI CARBONARA.... 105,-

Spaghetti med bacon, æg og flødesovs

34. FETTUCINE POLLO................ 105,-

med kylling, paprika og ærter  karrysovs

35. FETTUCINE AL PARMA......... 105,-

med parmaskinke, chili og hvidløg i tomatflødesovs

36. TORTELLINI PASTA............... 105,-

pasta med kødfyld og champignon i tomatflødesovs

38. FETTUCINE AL TERRAZZA 115,-

med kødstrimler, løg, champignon og peberfrugt i tomatflødesovs

39.FETTUCINE VERDI................. 105,-

med bacon, skinke og champignon i flødesovs

40. FETTUCINE AL GORGONZOLA.............................. 109,-

med kødstrimler og champignon i gorgonzolasovs

FISKERETTER

21. SALMONE AL FORNO.......... 160,-

Ovnbagt laks med rejer, hvidløg, dagens garniture og tomatflødesovs

22. SALMONE AL GRIGLIATA...155,-

Grillet laks med dagens garniture og champignonsovs

23. GAMBERETTI DELLE CHEF 155,-

Kæmperejer i tomat- og hvidløgsflødesovs med dagens garniture

24. HAVBARS..................................... 195,-

Ovnbagt havbars med tomat, løg, kapers, citron, dagens garniture og hvidvinssovs

25. STJERNESKUD.......................... 145,-

med en stegt fisk, en dampet fisk, asparges, rejer og kaviar

26. FISKEFILET................................ 129,-

2 stk. fiskefilet med pommes frites, citron og remoulade

KØDRETTER

60.BISTECCA TAGLIATA............... 135,-

Hakkebøf med bearnaisesovs

61. POLLO FILETTO....................... 135,-

Kyllingefilet med champignonsovs

62. COTOLETTE DE AGNELLO 199,-

Lammekoteletter med pebersovs

64. SPECILIATA BOLLINIS.......... 145,-

Marinerede kødstrimler med champignon, løg og peberfrugt i tomatflødesovs

66. HUSETS BUGER....................... 135,-

med bacon, ost, pommes frites og salatmayonnaise

67. WIENERSCHNITZEL.............. 189,-

af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs

69. FILETTO DE VITELLO.......... 179,-

Kalvefilet med gorgonzolasovs

70. RIBEYE STEAK.......................... 229,-

300 g. steak med hvidløgssmør og bearnaisesovs

72. FILETTO DE MAIALE.............................................. 229,-

Oksemørbrad med bearnaisesovs

75. GRILLMIX................................... 229,-

Oksemørbrad, kalvefilet og lammekotelet med bearnaisesovs

78. PLANKEBØF............................... 229,-

med oksemørbrad, bacon og bearnaisesovs

78A. PLANKEBØF............................ 185,-

med kalvefilet og bearnaisesovs

78B. PLANKEBØF......................................165,-

med laks og champignonsovs

78C. PLANKEBØF............................ 155,-

med hakkebøf og bearnaisesovs



JUNIORMENU

112. KYLLINGEFILET.................. 65,-

med pommes frites og bearnaisesovs

113. FISKEFILET............................ 65,-

med pommes frites og remoulade

114. SPAGHETTI.............................65,-

med kødsovs

116. HAKKEBØF............................. 65,-

med pommes frites og bearnaisesovs

117. KYLLINGENUGGETS.......... 65,-

med pommes frites og remoulade

118. KALVEFILET........................... 99,-

med pommes frites og bearnaisesovs 

BOLLINIS MENUER

MENU 1:

FORRET: Gratinerede rejer i hvidløgssovs

HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 350 g. med dagens garniture og bearnaisesovs 299,-

MENU 2:

FORRET: Snackkurv bestående af indbagte rejer, blæksprutteringe, chilicheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa

HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 250 g. med hvidløgssmør, dagens garniture og champignonsovs 285,-

MENU 3:

FORRET: Røget laks med rejer, kaviar, asparges, rødløg, dilddressing og brød

HOVEDRET: Plankebøf af oksemørbrad med bacon, kartoffelmos og bearnaisesovs 299,-

MENU 4:

FORRET: Rejecocktail med kaviar og citron

HOVEDRET: Wienerschnitzel af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs 259,-

MENU 5:

FORRET: Kæmperejer i tomat- og hvidløgssovs

HOVEDRET: Oksemørbrad med parmaskinke, dagens garniture og gorgonzolasovs 289,-






bgImage

RING OG BESTIL BORD PÅ 

47383929

bottom of page